О нама

Ресторан Черчил – место где традиција прави синергију са модерним

У самом срцу града, а ипак далеко од свакодневне вреве, у Пашићевој 25, налази се ресторан Черчил који постоји готово 30 година, и који иза себе има јаке темеље уткане у традицију града. Уљуљкан у традиционално језгро Новог Сада, Черчил у себи носи дух старих времена, притом пратећи савремене вибрације својих посетилаца у креирању јединствених гурманских ужитака.
На најбољи начин показујући да комбинација новог и старог може да буде добитна, и да не треба бежати од традиције, већ да је потребно да јој се окренемо на модеран начин, направљена су јела чије укусе смо базирали на концепту да традиционално може да направи снажну синергију са модерним. Акценат је стављен на органске производе који се користе у припреми јела која се опет припремају на такав начин да се сачувају нутритивна својства. У нашем ресторану можете уживати у укусима јела припремљених од намирница узгајаних на традиционалан начин, по свим стандардима органске производње.

10 NEM_048403 NEM_037406 6304

Ресторан располаже са четири различите сале, од чега „Свечана сала“ поседује капацитет од 40 места,  „A La Cart сала“ броји такође 40 седећих места, у оквиру „Затворене баште“ има 20 места за седење, а „Кафе аперитив сала“ нуди укупно 30 седећих места за уживање.

Черчил нуди јединствени јеловник, где бирајући јела из понуде сваки пут откривате неки нови укус и креирате нови доживљај. Да би доживљај био потпун а сваки укус савршен, ресторан Черчил нуди велики избор пажљиво бираних вина.