О нама

Ресторан Черчил – Здравље на вашем тањиру

У самом срцу града, а ипак далеко од свакодневне вреве, у Пашићевој 25, налази се својеврсна медитеранска оаза мира и стециште бројних сусрета и здравих гастрономских ужитака – ресторан Черчил.

Уљуљкан у традиционално језгро Новог Сада, Черчил у себи носи дух старих времена, притом пратећи савремене вибрације својих посетилаца у креирању јединствених гурманских ужитака. Укуси овог ресторана одвешће вас на пучину мора, евоцираће сећања, али и креирати нове слике и укусе за памћење.

Ресторан располаже са четири различите сале, од чега „Свечана сала“ поседује капацитет од 40 места,  „A La Cart сала“ броји такође 40 седећих места, у оквиру „затворене баште“ има 20 места за седење, а „Кафе аперитив сала“ нуди укупно 30 седећих места за уживање.

Restoran Čerčil - Morska riba i plodovi moraЧерчил нуди јединствени јеловник са дахом медитеранске кухиње, која ће у својој понуди увек имати свежу морску рибу и плодове море, захваљујући специјално уређеним транспортним линијама које овом ресторану обезбеђују свеже уловљене специјалитете мора. Да би доживљај био потпун, а сваки укус савршен, овај ресторан нуди велики избор пажљиво бираних вина.

Restoran Čerčil - organska hranaЧерчил уз врхунске укусе и мирисе доноси здравље на вашем тањиру, сервирајући у оквиру свог јеловника најразноврсније органско поврће, узгајано традиционалним методама, на еколошки чистом и здравом земљишту.

Уз укусе медитерана, у Черчилу се негују и укуси војвођанске равнице – чаробни специјалитети од аутохтоне врсте мангулице.

Љубитељи здравог оброка моћи ће да уживају и у кафетерији Черчила, која ће бити смештена у предњем делу ресторана.

Уз најукусније сендвиче, по којима је Черчил освојио срца суграђана још пре двадесет и више година, моћи ћете да уживате у свеже спремљеним цеђеним соковима по бираним рецептурама.

Водећи рачуна о увек свежој храни и бираним рецептурама, као и о понуди са органским намирницама, ресторан Черчил брине о Вама и нуди…

ЗДРАВЉЕ НА ВАШЕМ ТАЊИРУ